Wat zeggen onze klanten?

 • dhr. Leijte: "Wij zijn zeer positief over Threels bouw. Ze hebben bij ons een keukenaanbouw en carport gerealiseerd naar onze verwachting. De bouwwerkzaamheden zijn volgens de beoogde planning verlopen en ook het contact (waaronder de begeleiding in het ontwerp) hebben wij als prettig ervaren. Absoluut fijne mensen om zaken mee te doen."
 • Fam. van Veldhuizen: "Herman heeft bij ons op de tweede verdieping een dakkapel geplaatst en een dakraam. Van de ruimte heeft hij twee prachtige slaapkamers gemaakt, met inbouwkasten in de knieschotten. Dit heeft hij vakkundig en zeer precies uitgevoerd. Om deze reden hebben wij ook gekozen voor Threels bouw. Wij zijn zelf erg netjes en dan laat je graag iemand in je huis werken die dat ook is. Wij zijn blij met het eindresultaat. Je kunt zien dat de mannen van Threels bouw weten waar ze mee bezig zijn! Kortom: goed geregeld, vakkundig werk en goede communicatie. Aan te bevelen.”
 • Fam. Ramos Paizano: "Wij zijn positief over Threels bouw. Ze hebben onze jaren '30 woning volledig gerenoveerd. We zijn ontzettend tevreden over de werkzaamheden. Deze zijn professioneel uitgevoerd. Er is vakmanschap geleverd. De mensen van Threels bouw zijn prettig in de omgang, gemakkelijk in communicatie, betrouwbaar en het zijn tevens snelle, nette werkers. Kortom top-bedrijf.”
 • Fam. Zwering: "Graag delen wij onze positieve ervaring met Herman Threels. Hij heeft bij ons bouwkundige werkzaamheden verricht, die niet direct onder de standaardmaten vielen en zijn uitdagingen kende. Voor en ook tijdens de verbouwingen luisterde hij heel aandachtig naar onze wensen en kwam op een correcte manier met oplossingen. Mede door zijn ruime vakmanschap en oog voor detail heeft hij bij ons een grote pluim verdient. Wij bevelen hem dan ook van harte aan."
 • Fam. Gouwentak: "Herman Threels heeft bij ons in Amersfoort een prachtige dakopbouw gerealiseerd. Het is fijn met hem samen te werken, Herman heeft het juiste netwerk om extra mensen in te schakelen, werkt probleemoplossend en, zoals er op zijn bus staat; heeft oog voor ambacht. We zijn zeer tevreden over het werk dat hij heeft geleverd en raden hem dan ook bij iedereen aan."
 • Fam. Hoebert: "Wij hebben twee bouwwerken laten uitvoeren door Threels bouw. Het betrof 2 eiken constructies. Wat ons daarbij opviel is dat Herman Threels in de voorbereiding een Pietje precies is. Ook in de uitvoering is hij een Pietje precies. En het resultaat is dan ook precies zoals we dat wilden. 
  Kortom prettig, precies, secuur, goede kwaliteit en erg professineel. Hij gaat dus binnenkort weer wat voor ons bouwen. Van Harte Aanbevolen
  "
 • Bunt hoveniers: "Wij hadden plannen om een kantoorpand met eiken gebinten te gaan bouwen en kwamen via kennissen met Herman Threels in contact. Om te vergelijken hebben wij ook een andere aannemer benaderd. T

  ijdens de gesprekken met beide aannemers kwam Herman ons het beste over. 

  Vooral door de passie voor het vak! 

  We hebben samen met hem besloten om te bouwen onder begroting en op nacalculatie. Dat vertrouwen hebben wij hem gegeven en dat heeft goed uitgepakt. Het resultaat is boven verwachting geworden en binnen de begrotingsplannen uitgevoerd. 

  Wij zien Herman als de vakman die eerlijk, duidelijk en betrouwbaar is. 

  Wij hopen over een aantal jaren ons huis te laten bouwen en

   

  kunnen daar geen betere aannemer voor vinden dan Threels Bouw!!"