Wat zeggen onze klanten?

 • Fam. Zwering: "Graag delen wij onze positieve ervaring met Herman Threels. Hij heeft bij ons bouwkundige werkzaamheden verricht, die niet direct onder de standaardmaten vielen en zijn uitdagingen kende. Voor en ook tijdens de verbouwingen luisterde hij heel aandachtig naar onze wensen en kwam op een correcte manier met oplossingen. Mede door zijn ruime vakmanschap en oog voor detail heeft hij bij ons een grote pluim verdient. Wij bevelen hem dan ook van harte aan."
 • Fam. Gouwentak: "Herman Threels heeft bij ons in Amersfoort een prachtige dakopbouw gerealiseerd. Het is fijn met hem samen te werken, Herman heeft het juiste netwerk om extra mensen in te schakelen, werkt probleemoplossend en, zoals er op zijn bus staat; heeft oog voor ambacht. We zijn zeer tevreden over het werk dat hij heeft geleverd en raden hem dan ook bij iedereen aan."
 • Fam. Hoebert: "Wij hebben twee bouwwerken laten uitvoeren door Threels bouw. Het betrof 2 eiken constructies. Wat ons daarbij opviel is dat Herman Threels in de voorbereiding een Pietje precies is. Ook in de uitvoering is hij een Pietje precies. En het resultaat is dan ook precies zoals we dat wilden. 
  Kortom prettig, precies, secuur, goede kwaliteit en erg professineel. Hij gaat dus binnenkort weer wat voor ons bouwen. Van Harte Aanbevolen
  "
 • Bunt hoveniers: "Wij hadden plannen om een kantoorpand met eiken gebinten te gaan bouwen en kwamen via kennissen met Herman Threels in contact. Om te vergelijken hebben wij ook een andere aannemer benaderd. T

  ijdens de gesprekken met beide aannemers kwam Herman ons het beste over. 

  Vooral door de passie voor het vak! 

  We hebben samen met hem besloten om te bouwen onder begroting en op nacalculatie. Dat vertrouwen hebben wij hem gegeven en dat heeft goed uitgepakt. Het resultaat is boven verwachting geworden en binnen de begrotingsplannen uitgevoerd. 

  Wij zien Herman als de vakman die eerlijk, duidelijk en betrouwbaar is. 

  Wij hopen over een aantal jaren ons huis te laten bouwen en

   

  kunnen daar geen betere aannemer voor vinden dan Threels Bouw!!"