Wij zijn wij?

Mijn naam is Herman Threels. Ruim vijftien jaar geleden startte ik mijn eigen bouwbedrijf, Threels bouw. Dit heb ik gedaan vanuit mijn passie om woondromen en wensen met betrekking tot werkomgeving van mijn klanten te realiseren. Het is mijn doel om uw woning, bijgebouw of kantoor zo te bouwen dat het volledig voldoet aan uw wensen.

Dit doe ik door goed te luisteren naar uw behoeften. Het contact met mijn klant vind ik erg belangrijk. Iedere klant heeft andere wensen en het is mijn doel om hier optimaal invulling aan te geven. Deze wensen vertaal ik vervolgens in een bouwvoorstel, waarna ik de bouw in zijn geheel zal begeleiden.

Onderscheidend in het bouwtraject is mijn aanpak. U hoeft niet te schakelen met verschillende bedrijven. In het gehele traject, van het bespreken van uw wensen tot de oplevering van het project, heeft u slechts één aanspreekpunt. Dit bespaart u tijd en geeft rust, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Threels Bouw werkt al jaren samen met vaste partners en leveranciers, zodat een hoogwaardige kwaliteit geleverd kan worden.

Een ander onderscheidend element in mijn aanpak is dat ik gebruik maak van duurzame en natuurlijke materialen, zoals duurzaam geproduceerd hout. Enerzijds beperkt deze manier van werken de druk op het milieu, anderzijds brengt het ‘leven’ in uw woning, bijgebouw of kantoor.